Fullbokat

Datum

17
mar

Tid

13:00 - 13:45

Typ

Webinarie

Att omvandla trender till konkret verksamhetsnytta

För alla organisationer är det viktigt att förstå vad som händer i omvärlden och anpassa sin verksamhet till det. För myndigheter gäller det att göra rätt satsningar för framtiden, att förstå hur kompetensbehovet förändras och att se till att man kan fortsätta fullgöra sitt uppdrag på bästa möjliga sätt.

Förbered dig

Det gör du genom att hålla koll på din omvärld. I det arbetet är en systematisk analys av trender ett bra sätt för att öka förståelsen av omvärlden. Arbetet med lokala omställningsmedel är en process där första steget handlar om att var att vara förberedd. 

Analysera trender - en del av omvärldsanalysen 

Webbinariet kommer att fokusera på trender. Vad har trender för betydelse? Hur kan en bättre koll på trender i omvärlden utveckla verksamheten och medarbetarna? 

 

Föreläsare

Henrik Sköld är omvärldsanalytiker på Post- och telestyrelsen och konsult. Han hjälper organisationer och företag att förstå vad som händer i omvärlden och hur man kan utveckla sin verksamhet.

Målgrupp

Du arbetar med de lokala omställningsmedlen på en statlig myndighet eller organisation ansluten till Trygghetsstiftelsen. Det kan vara som t.ex. HR-/förhandlingschef, HR-specialist, central samordnare för lokala omställningsmedel, ordförande eller vice ordförande. 

Praktisk information och frågor

Antalet deltagare är begränsat. När du anmäler dig får du en bekräftelse med informationen skickad till dig. Har du frågor kan maila till e-post: seminarium.lom@tsn.se.