Fika med Trygghetsstiftelsen

Vi finns här för dig digitalt! Har du frågor eller kanske bara vill prata lokala omställningsmedel under mer lättsamma former? Klicka i hjärtat och registrera dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig när vi fikar härnäst.

Gilla om du vill fika med oss!

Vi är aldrig längre bort än ett knapptryck!

Vi hör av oss när vi har planerat nästa tillfälle!

Fyll i dina kontaktuppgifter här

Vi finns här för att tillsammans med dig dela upp elefanten i små bitar så att ni enklare kan komma igång med ert proaktiva omställningsarbete. Vi vill inspirera och erbjuder en mängd olika verktyg och webbinarium till statliga verksamheter som vill jobba proaktivt med omställning. Det vill vi gärna berättar mer om!

Vårt digitala fika är till för dig som vill veta mer om lokala omställningsmedel. Det är ett möte utan agenda och som helt styrs av oss som deltar. Om du funderar över någonting eller bara vill veta mer, tveka inte att kontakta oss. Vi är aldrig längre bort än ett knapptryck för digitala träffar.

Tipsa en kollega!

Tipsa en kollega om möjligheten att fika digitalt och diskutera lokala omställningsmedel.  Längre ner på sidan kan du gilla och dela din Tipsa en kollega-länk med dina kollegor. Delad kunskap är dubbel!

Dela med en kollega!

Delad kunskap är dubbel!

Gilla och dela!

Kopiera och klistra in länken i ett meddelande för att dela.

Dela gärna med dig till andra du tror kan vara intresserade

Frågor & Svar
Vad kan vi hjälpa dig med?
Hjälp