Datum

30
sep

Tid

14:30 - 15:00

Typ

Webinarie

Digitalt fika med Trygghetsstiftelsen

Under våren har de flesta av oss fått ställa om och arbeta på nya sätt. Förändringar i arbetslivet är inget nytt och har pågått sedan länge. Men hur skapar vi ett hållbart arbetsliv och vad innebär det att ställa om?

Lokala omställningsmedel och programmet Hållbart arbetsliv

Syftet med både lokala omställningsmedel och hållbart arbetsliv är att stötta statliga myndigheter i ett förändringsarbete som handlar om att möta dagens och morgondagens snabba förändringstakt.  Det sker på lite olika sätt.

Gäster

Den 30 september gästar Fil.dr Emilia Liljefrost, programchef Hållbart arbetsliv och Ylva Nordling som arbetar med den mobila utställningen av Ursäkta röran oss.

Ursäkta röran - omställning pågår

Trygghetsstiftelsen har tillsammans med Arbetets museum samlat texter, foton och annan dokumentation för att kunna fortsätta sprida kunskap och inspirera till samtal om vad omställning har varit, är och kan vara i framtiden. Läs mer och inspireras här.

Är du intresserad av Partsrådets tjänst - den mobila utställningen?Läs mer om det här.

Så här går det till

Fikastunden sker via Microsoft Teams och du kan enkelt koppla upp dig via en länk. När du anmäler dig får du mer information om hur det går till. 

Vad har andra sagt?

Undrar du vad andra har svarat när de har fått frågan: Vad omställning betyder för dig? Du hittar deras svar här. Här hittar du mer information om Partsrådets program Hållbart arbetsliv.

 Välkommen!