Bergsbestigare

Datum

16
jun

Tid

13:00 - 13:45

Typ

Webinarie

Framgångar och fallgropar i arbetet med lokala omställningsmedel

Vad funkar? Och vilka lärdomar har gjorts? Under 2021 sätter vi extra fokus på lärande exempel.

Gemensamt lärande och reflektion

Sommaren står för dörren och många har arbetat hemma mer än ett år. Ett förändrat arbetsliv står inför dörren. Arbetet med lokala omställningsmedel fortsätter och är idag än mer aktuellt då förändringarna i arbetslivet blev så påtagliga för oss alla.

Vi som arbetar med lokala omställningsmedel på Trygghetsstiftelsen: Eva-Lotta, Sven, Celene, Helen och Ylva avslutar vårens aktiviteter med att reflektera och dela med oss av de erfarenheter vi har gjort i arbetet med lokala omställningsmedel. Vad har vi lärt oss och vad behöver vi tänka till om? Vilka är framgångarna och fallgroparna i arbetet med lokala omställningsmedel.

Det viktigaste och det vi vill uppmuntra till är:

Hur tänker du? Har du ett lärande exempel du vill dela med dig av?

Vi hoppas du ansluter. För att lyssna, dela med dig eller ställa frågor. Vi möts digitalt.

Målgrupp

Du representerar arbetsgivaren eller facket på din myndigheten och har uppdraget att arbeta med att ta fram ert lokala avtal, följa upp och utvärdera vad ni har använt era medel till. Ofta har du en roll som HR-/förhandlingschef, HR-specialist, central samordnare för lokala omställningsmedel eller facklig ordförande/vice ordförande.

Övrigt

Webbinariet genomförs i den digitala mötesplattformen Zoom. När du anmält dig skickas det automatiskt ut en bekräftelse till dig med den information du behöver. 

Varmt välkommen!