Workshop för omställning nästa steg!

Kanske har ni har funderingar på om vår workshop för omställning är rätt steg för er i det här läget och vill bolla era tankar med oss. Lämna en intresseanmälan genom att klicka på hjärtat och registrera dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.

Gilla om du är intresserad av att träffa oss!

Vi är aldrig längre bort än ett knapptryck!

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!

Fyll i dina kontaktuppgifter här

Få en kick-start, nystart eller omstart

Vår workshop för omställning hjälper er att komma igång med omvärldsbevakningen och skapar samsyn i arbetet med de lokala omställningsmedlen. Det är vanligt att vi får frågor om vad workshoppen leder till och om vi tror att den kan vara ett stöd i att komma vidare i arbetet.

Några vanliga frågor som vi har fått är:

  • Är det någon skillnad mellan den fysiska och digitala workshoppen? Vilken är bäst för vår myndighet?
  • Kan ni hjälpa oss med facilatorer?
  • Vi (arbetsgivaren och de fackliga parterna) har lite olika syn på vilka insatser som kan bekostas av våra lokala omställningsmedel. Kan workshoppen vara ett stöd för att kommma framåt?

Tillsammans besvarar vi era frågor och delar med oss av våra och andra myndigheters erfarenheter av workshoppen. Vi träffas digitalt och ni kan vara deltagare från flera olika myndigheter. Föredrar du att prata med oss enskilt rekommenderar vi att du kontaktar Ylva Disheden eller Eva-Lotta Krook. Du når dem på e-post ylva.disheden@tsn.se och eva-lotta.krook@tsn.se.

Tipsa en kollega!

Har du kollegor som du vill tipsa om detta webbinarie? Längre ner på sidan kan du gilla och dela din Tipsa en kollega-länk med dina kollegor. Delad kunskap är dubbel!

Dela med en kollega!

Delad kunskap är dubbel!

Gilla och dela!

Kopiera och klistra in länken i ett meddelande för att dela.

Dela gärna med dig till andra du tror kan vara intresserade