Workshop för omställning nästa steg!

Ni vill komma vidare i arbetet med att genomföra workshop för omställning. Lämna era kontaktuppgifter så hjälper vi er med era frågor så att ni kommer ett steg närmre ett genomförande.

Gilla om du är intresserad av workshoppen!

Vi är aldrig längre bort än ett knapptryck!

Glöm inte bort att kontakta oss via e-post seminarium.lom@tsn.se eller telefon så kan vi börja planeringen!

Få en kick-start, nystart eller omstart

Vår workshop för omställning hjälper er att komma igång med omvärldsbevakningen och skapar samsyn i arbetet med de lokala omställningsmedlen. Det är vanligt att vi får frågor om vad workshoppen leder till och om vi tror att den kan vara ett stöd i att komma vidare i arbetet.

Några vanliga frågor som vi har fått är:

  • Är det någon skillnad mellan den fysiska och digitala workshoppen? Vilken är bäst för vår myndighet?
  • Kan ni hjälpa oss med facilatorer?
  • Vi (arbetsgivaren och de fackliga parterna) har lite olika syn på vilka insatser som kan bekostas av våra lokala omställningsmedel. Kan workshoppen vara ett stöd för att kommma framåt?

Tillsammans besvarar vi era frågor och delar med oss av våra och andra myndigheters erfarenheter av workshoppen. Vi träffas digitalt och ni kan vara deltagare från flera olika myndigheter. Föredrar du att prata med oss enskilt rekommenderar vi att du kontaktar Trygghetsstiftelsens kundcenter så hjälper de dig med en kontaktperson hos oss.

Tipsa en kollega!

Har du kollegor som du vill tipsa om detta webbinarie? Längre ner på sidan kan du gilla och dela din Tipsa en kollega-länk med dina kollegor. Delad kunskap är dubbel!

Har du frågor?

Hör gärna av dig till Trygghetsstiftelsens kundcenter.

Dela med en kollega!

Delad kunskap är dubbel!

Gilla och dela!

Kopiera och klistra in länken i ett meddelande för att dela.

Dela gärna med dig till andra du tror kan vara intresserade