Datum

14
apr

Tid

13:00 - 13:45

Typ

Webinarie

Trygghetsstiftelsens omställningsworkshop

Nyfiken på vår workshop? Den är enkel, skapar samverkan och ger inspiration!

Få en nystart, omstart eller bara kom igång!

Hur blir man mer proaktiv i omställningsarbetet? För oss är svaret enkelt. Vi har tagit fram flera olika verktyg som kan hjälpa er vidare.Ett av dessa verktyg är vår omställningsworkshop.

Under webbinariet berättar vi mer om varför vi har tagit fram workshopen och på vilket sätt den kan vara ett stöd i arbetet. Vi delar också med oss av de erfarenheter som vi gjort tillsammans med myndigheter som testat workshopen. Det finns gott om tid att ställa frågor. Du behöver inte ha tidigare kunskap om workshopen men önskar du förbereda dig hittar du workshopen här.

Trygghetsstiftelsens omställningsworkshopen lanserades våren 2020 och var tänkt att genomföras fysiskt på plats lokalt i er myndighet. En digitalt stöd har tagits fram och testats under 2020. Det kommer att lanseras under våren 2021. 

Målgrupp

Du representerar arbetsgivaren eller facket på din myndigheten och har uppdraget att arbeta med att ta fram ert lokala avtal, följa upp och utvärdera vad ni har använt era medel till. Ofta har du en roll som HR-/förhandlingschef, HR-specialist, central samordnare för lokala omställningsmedel eller facklig ordförande/vice ordförande.

Övrigt

Webbinariet genomförs i den digitala mötesplattformen Zoom. När du anmält dig skickas det automatiskt ut en bekräftelse till dig med den information du behöver. 

Varmt välkommen!