17-18/4 - Medical Marketing - Malmö

17-18 april 09:00-16:00

Fler akademiker behövs till läkemedels-, bioteknik- och medicinteknikbranschen. Detta är en anpassad utbildning under två dagar för dig som vill arbeta i life science-branschen som Medical Scientific Liaison, Medical- eller Scientific Advisor, Medical Writer, Pharmacovigilance Specialist, Regulatory Affairs Officer eller inom Product Management.

Du kommer att få en insikt och förståelse för hur läkemedels-, bioteknik- och medicinteknikbranschen fungerar samt vilka utmaningar företagen står inför. Detta kommer att underlätta för dig när du söker jobb inom life science och du kommer att vara bättre förberedd för en framtida karriär i branschen.

Innehåll
Under kursdagarna kommer vi att gå igenom följande;
• Introduktion till läkemedels-, bioteknik- och medicinteknikbranschen. Vem gör vad?
• Evidensbaserad marknadsföring.
• Vilka aktörer och myndigheter har vi och vad gör de?
• Produkt- och Affärsutveckling – positionering/segmentering och marknadsbyggande
• Kliniska prövningar
• Hälsoekonomi: Hur prioriteras bäst och mest vård för minst pengar?
• Kritisk studiegranskning
• Etisk marknadsföring

Mål
Målet med utbildningen är att du ska få en god förståelse kring hur svensk sjukvård och industrin samverkar, samt vilka utmaningar som finns kring framtagning, utveckling och marknadsföring av medicinska produkter. Förhoppningen är att du efter utbildningen ökar och optimerar dina chanser att bli rekryterad till roller inom Medical Affairs.

Praktisk info
Kursledare: Niclas Lindqvist

Antalet platser är begränsat och om du är intresserad av den här utbildningen kontaktar du din rådgivare innan du anmäler dig.

Datum och tid
Tisdag, onsdag 17-18 april kl 09:00-16:00

Plats
Östergatan 39, Malmö

Anmälan
Ansök genom att skicka en motivering varför du vill delta i utbildningen tillsammans med ditt cv till seminarium.malmo@tsn.se senast fredag 6 april.

Välkommen!

Mer information


Utbildningsledare Niclas Lindqvist


Du behöver kontakta din rådgivare innan du anmäler dig till denna utbildning