Exempel på hur det har gått för andra

Här kan du ta del av några av våra kunders berättelser om hur det har varit att få hjälp av Trygghetsstiftelsen på vägen till ett nytt jobb eller annan sysselsättning. Du kan också läsa om hur våra rådgivare och coacher stöttar på olika sätt.

”Ta del av stiftelsens stöd”
Martina Grandin är en av Trygghetsstiftelsens disputerade kunder. Hon är jätteglad att hon tog hjälp av stiftelsen att komma vidare till ett nytt jobb och ser ingen anledning till att klara sig själv om man inte måste.
Läs mer
Lena startade eget företag
Genom Trygghetsstiftelsen fick Lena Slade ökad kunskap, ekonomiskt stöd och en stor portion mod som ledde till att hon vågade starta eget företag. Lena åtar sig IT-uppdrag och hennes företag ingår i ett paraplybolag för egenföretagande IT-konsulter.
Läs mer
Samuel fick jobbet via Rekryteringsservice
Samuel Sällhärd hade jobbat som boendeansvarig på Migrationsverket i Sundsvall i två år när han blev uppsagd på grund av arbetsbrist och därmed anmäld till Trygghetsstiftelsen.
Läs mer
Jag gör så lite men det betyder så mycket
Våga lyfta blicken för att få ett nytt perspektiv, berätta om ditt drömjobb, det kan vara början på något nytt.
Läs mer
”Söker du allt blir det ingenting”
I Skåne har cirka 100 av Migrationsverkets anställda blivit uppsagda på grund av arbetsbrist under senaste året. En av dem var assistenten Katerina Bugera, som med stöd av Trygghetsstiftelsen, nu har fått en tillsvidareanställning på Försvarets materielverk.
Läs mer
Vishnu went from academia to industry
Vishnu Bollamppalli went from academia to industry.
Läs mer
Anders ser fram emot sitt nya jobb
Anders Jeppsson är inne på sin tredje yrkeskarriär och har just skrivit avtal för att påbörja en ny tjänst som grävmaskinist.
Läs mer
Ju fler koppar kaffe desto bättre
Martina hittade ett spännande jobb genom nätverkande. På stiftelsen fick hon  hjälp att inventera sin färdigheter.
Läs mer

Din berättelse

Att bli uppsagd kan vara mycket tufft, men det kan ofta leda till något gott. Vill du berätta om din resa mellan två jobb?  Att du delar med dig kan hjälpa någon annan som hamnat i samma situation.

Catharina Eriksen
Kommunikationsansvarig
Telefon : 08-613 14 80
Skönt att ha flyt
Jag behövde det där lilla fröet för att vidareutbilda mig och någon att bolla tankar med.
Läs mer
”Det är så roligt att gå bakom kulisserna i svenska språket.”
Intervju med Ingrid Berndtson, språkcoach på Trygghetsstiftelsen.
Läs mer
Stödet från stiftelsen har varit ovärderligt
När Diskrimineringsombudsmannen flyttade till nya lokaler anmäldes Anders som kund hos Trygghetsstiftelsen.
Läs mer
Sepideh insipirerar andra
När din arbetsgivare anmält dig till Trygghetsstiftelsen stöttar vi dig på vägen till ett nytt jobb. Lyssna på Sepideh som berättar om det stöd hon fick.
Läs mer
Ingrid har efterfrågade kunskaper
När Ingrid Karlsson blev uppsagd tvivlade hon på sin kompetens och tänkte att hon var för gammal för att fått ett nytt jobb. Men hon har blivit kallad till många intervjuer och erbjudits flera jobb, bland annat genom Trygghetsstiftelsens rekryteringsservice.
Läs mer
Deckarexperten startade eget
Kerstin Bergman är deckarexpert och älskar deckare. Hon driver ett eget företag, CrimeGarden, där hon i rollen som deckarexpert får uppdrag av bibliotek, mässor och festivaler.
Läs mer
Frågor & Svar
Vad kan vi hjälpa dig med?
Hjälp