Medarbetarporträtt

Här kan du läsa mer om oss som jobbar på Trygghetsstiftelsen. Den här sidan är under uppbyggnad och mer information kommer eftersom.

Julia Medarbetarporträtt
Stressen i en pressad situation kan ”golva” den mest anpassningsbara!
Se jobbsökandet som ett projekt, planera dina timmar. Se även till att finna tid till återhämtning säger Julia Nicander, administratör på Trygghetsstiftelsen.
Läs mer
Omställning för mig är anpassning och förändring
Majoriteten av alla som blir uppsagda på grund av arbetsbrist är oroliga för framtiden och stressade av situationen säger Afrim Goxhuli Rådgivare Trygghetsstiftelsen Malmö.
Läs mer
Mitt råd till dig som söker nytt jobb är att använda ditt nätverk!
”Mitt råd till dig som söker nytt jobb är att använda ditt nätverk bestående av LinkedIn, vänner och tidigare kollegor/kursare. Testa även att vidga ditt sökfält, kanske finns det där jobbet som du inte alls var inställd på, men som visar sig vara en...
Läs mer
Jag tror fler arbetssökande skulle vara intresserade av att arbeta inom myndigheter, högskolor och universitetet om de kände till vilket bra omställningsavtal som finns i grunden hos arbetsgivaren!
När du söker jobb, sätt på dig styrmanskepsen i din förändringsresa, var redo att ändra kurs. Jag upplever ibland att arbetssökande kör i samma farled som alla andra säger Sasja Sonnesjö Rådgivare Trygghetsstiftelse. Ofta söks enbart jobb via annons eller...
Läs mer
Utmaningen för dig som söker jobb är att skapa ett intresse hos arbetsgivaren
Inse att jobbsökandet är ett heltidsjobb som du behöver prioritera. Hitta effektiva sökvägar och håll dig uppdaterad på arbetsmarknaden. Inventera bland dina kompetenser och marknadsför dem på bästa sätt för chans till intervju säger Niklas Eriksson,...
Läs mer
Möjligheten att stötta människan, inte bara i jobbsökandet, utan i hela livspusslet
Jag tycker att det är roligt att hjälpa människor. Möjligheten att stötta människan, inte bara i jobbsökandet, utan i hela livspusslet. Det är mycket som händer hos en själv i en jobbsökarprocess och allt hänger ihop säger Jan Ottenfalk som är rådgivare...
Läs mer
Det som motiverar mig i min yrkesroll är att jag får göra stor skillnad
Det som motiverar mig i min yrkesroll är att jag får göra stor skillnad för den enskilda individen säger Annika Wetterlund som är rådgivare på Trygghetsstiftelsen. Annika har jobbat som rådgivare i olika omställningsomorganisationer i drygt tio år.
Läs mer
Använd ditt nätverk och hitta din hisspitch
”Använd ditt nätverk, hitta din hisspitch och var inte rädd för att tala om att du söker jobb” Det är Ann-Mari Evensen bästa tips till dig som söker jobb. Ann-Mari administrerar kundseminarierna (i Stockholmsområdet) hos Trygghetsstiftelsen.
Läs mer