Lyckade rekryteringar

Hur gör andra när de behöver rekrytera ny personal? Här kan du se och inspireras av andra myndigheter som tagit hjälp av Trygghetsstiftelsens rekryteringsservice.

Glad kvinna med långt hår
Enkelt med den nya portalen
Smidigt, enkelt och samtidigt ett klokt upplägg med anonymiserade kandidater. Det säger Sofie Ulfhielm, HR-partner på Försvarets Materielverk och användare av Trygghetsstiftelsens nya digitala portal för rekryteringsservice.
Läs mer
Åsa Krook, Arbetsgivarverket
Perfekt matchat för Arbetsgivarverket
En tjänstledig medarbetare skapade ett behov av en vikarie. Då vände sig Åsa Krook, chef på Arbetsgivarverket till Trygghetsstiftelsens rekryteringsservice för att hitta rätt person. Det blev en perfekt matchning och så småningom en lyckad rekrytering.
Läs mer
Maria Esplund, kvinna i soffa
Snabbt och smidigt
Förändrade regler och nya ersättningar till följd av coronapandemin gjorde att behovet av fler handläggare till Försäkringskassan var akut. 200 nya medarbetare behövde rekryteras på kort tid. En del av lösningen blev att kontakta Trygghetsstiftelsens...
Läs mer

Testa vår rekryteringstjänst utan kostnad

I vår arbetsgivarportal lägger du som arbetsgivare själv in dina lediga uppdrag. Du kan sedan se och kontakta de profiler som matchar dina uppdrag. 

Kontakta oss och be om inloggning. 

Trygghetsstiftelsens rekryteringsservice
Telefon: 08-613 14 32