Seminarier

När du blir kund hos Trygghetsstiftelsen får du tillgång till ett brett utbud av seminarier som komplement till övriga insatser på din väg mot en ny sysselsättning. Här nedan ser du ett urval av de seminarier som vi arrangerar.

Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi beslutat att ställa in alla fysiska seminarier och gruppaktiviteter tills vidare. Vi erbjuder istället digitala workshops och webbinarier. 

På våra aktiviteter träffas kunder med olika bakgrund och mål. Föreläsarna är engagerade, professionella och resultatinriktade och vår förhoppning är att du ska gå från ett seminarium med nya kunskaper och ett ökat driv. Det har dessutom visat sig att kunder som deltar i våra gemensamma aktiviteter tillsammans med coachning snabbt hittar en ny sysselsättning.

På seminarierna träffas kunder med olika bakgrund och mål. Föreläsarna är engagerade, professionella och resultatinriktade. Vår förhoppning är att du ska gå från ett seminarium med nya kunskaper och ett ökat driv.

Att delta i seminarierna är även ett bra sätt att bygga upp kontaktnätverk och du får nya vänskaper under dagarna.

Vårt utbud

Utbudet av seminarier är varierat och vi påstår att det finns något för alla.

För att kunna erbjuda ett intressant och lockande utbud oavsett vilken bakgrund du har, jobbar vi löpande för att hålla utbudet relevant, aktuellt och intressant. Kvaliteten på innehållet utvärderas kontinuerligt - Seminarieledarna likaså.

Varför ska du delta?

Tre snabba

  • Du får ökad kompetens.
  • Du träffar andra och utökar ditt nätverk.
  • Du får kännedom om arbetsmarknaden och vilka trender som är på uppgång.

Så funkar det!

Du administrerar ditt deltagande på Mina sidor som du får tillgång till då du är registrerad kund.

Du når Mina sidor från alla skärmtyper och loggar säkert och bekvämt in med Bank-id.

Du får en bra översikt över dina planerade seminarier, tillsammans med dina andra möten och aktiviteter på stiftelsen.