LinkedIn

Bli proffs på att söka jobb på LinkedIn. Arbetsgivare och rekryterare använder allt oftare LinkedIn som rekryteringsverktyg.

Arbetsgivare och rekryterare söker kandidater och lägger ut jobbannonser på LinkedIn. Om din arbetsgivare anmäler dig till Trygghetsstiftelsen kan du få delta på seminarier som ger kunskaper och tips om vad som är viktigt att tänka på när man arbetar med sin LinkedIn-profil.

Hur gör du för att bli hittad av rekryterare?

På seminarierna får du veta mer om hur du gör din profil mer professionell, hur ska du tänka kring din titel och vad du ska skriva i din sammanfattning. Du får information om vilka erfarenheter och sökord ska du fokusera på och du får kunskaper som gör att du kan bli hittad oftare av den som rekryterar.

Hur du bygger nätverk på LinkedIn

LinkedIn har avancerade sök- och kontaktfunktioner som seminarieledare går igenom. Ju fler kontakter desto fler möjligheter till nytt jobb.

Så här säger tidigare deltagare:

”Att LinkedIn används så mycket av rekryterare visste jag inte!”

”Det viktigaste jag fick lära mig under seminariet var vad jag behöver ha med i min profil för att den ska hamna högt upp i själva sökresultatet”

”Jag lärde mig mycket nytt fastän jag är en van användare av LinkedIn!”

”Jag fick många bra tips på vad man ska tänka på för att snabbt kunna fånga läsarens intresse!”

”Det var jättebra att få veta hur sökverktyget Boolean fungerar!”

Är du redan kund hos Trygghetsstiftelsen är du välkommen att logga in på Mina sidor och anmäla dig till det här seminariet.