Nu när din tid som doktorand är slut och det är dags att ta nästa steg så kan vi hjälpa dig på vägen. Här på Trygghetsstiftelsen får du alltid en egen rådgivare som följer dig på resan. Du får hjälp att inventera och formulera din kompetens, öka dina chanser att komma till anställningsintervjun eller något annat som just du behöver för att komma vidare.

Så här går det till

1. Din arbetsgivare anmäler dig till Trygghetsstiftelsen

Så snart vi får besked från din arbetsgivare att du omfattas av antingen avtalet om omställning eller av trygghetsavtalet, skickar vi dig ett välkomstbrev. På så sätt vet du att du är anmäld hos oss.

2. Vi behöver ditt svar

Vi behöver ett svar från dig för att veta att du vill påbörja ett samarbete med oss. När vi fått ditt svar kommer du att få kontakt med din personliga rådgivare här på Trygghetsstiftelsen och bjudas in till ett planeringssamtal. I samtalet pratar vi om just dina speciella behov, förutsättningar och önskemål av stöd för att nå ditt nya jobb.

3. Har du redan jobb?

Även om du för närvarande inte behöver vårt stöd, så vill vi gärna få kontakt med dig, eftersom det kan aktuellt vid senare tillfälle. Vi vill förstås också gärna veta hur det går för dig.

Våra aktiviteter

På startsidan hittar du våra aktuella aktiviteter, vi har ofta seminarier riktade specifikt till disputerade och forskare. 

Ta snabbspåret

Om du vill förbereda dig innan du träffar oss eller jobba helt på egen hand hittar du en rad jobbsökartips här som är anpassade just till dig som disputerat. Vi har även en del tips på hur du kan förbereda dig inför första mötet med din rådgivare.

Redan arbetslös?

Det stöd du kan få beror bland annat på när din tidsbegränsade anställning löpte ut. Läs mer här om vilket stöd du kan få.

Skicka ditt cv till Trygghetsstiftelsens rekryteringsservice

Trygghetsstiftelsen har en egen rekryteringsservice där arbetsgivare, främst inom den statliga sektorn, kan söka efter personal när de behöver nyanställa. En fördel med att anmäla sig som arbetssökande hos Trygghetsstiftelsens rekryteringsservice   är att det ofta går mycket snabbt att få kontakt med en ny arbetsgivare om du passar in på den sökta profilen. Skicka ditt cv till Trygghetsstiftelsens rekryteringsservice.