Erfarenhetsutbyten

Kom igång med ett erfarenhetsutbyte! Vi kan hjälpa dig med kontakter så du kan ta dig vidare eller så ordnar vi aktiviteten utifrån era behov. Erfarenhetsutbytet kan ske digitalt eller fysiskt, vi anpassar oss efter era önskemål!

Gilla och sätt bollen i rullning!

 Erfarenhetsutbyten är kompetensutveckling!

Glöm inte att e-posta oss eller ringa så att vi kan börja planera!

Att byta erfarenheter vinner alla på

Vi erbjuder möjlighet att nätverka och byta erfarenheter med andra statliga verksamheter. Att träffas och utbyta erfarenheter är ovärderligt för att få testa sina idéer med andra i samma situation. Ofta leder dessa möten till både nya insikter och samarbeten. 

Målgrupp

Du är arbetsgivar- eller facklig representant och har uppdraget att ta fram, genomföra, följa upp och utvärdera avtalet om lokala omställningsmedel. Du arbetar ofta som HR-/förhandlingschef, HR-specialist, central samordnare för lokala omställningsmedel eller facklig ordförande/vice ordförande på en myndighet eller organisation ansluten till Trygghetsstiftelsen.

Tipsa en kollega!

Tipsa en kollega om möjligheten att göra erfarenhetsutbyte mellan myndigheter. Längre ner på sidan kan du gilla och dela din Tipsa en kollega-länk med dina kollegor. Delad kunskap är dubbel!

Har du frågor?

Hör gärna av dig till Trygghetsstiftelsens kundcenter.

Dela med kollega!

Delad kunskap är dubbel!

Gilla och dela!

Kopiera länken och klistra in i ett meddelande för att dela. 

Dela gärna med dig till andra du tror kan vara intresserade

Frågor & Svar
Vad kan vi hjälpa dig med?
Hjälp