Martin

Datum

26
okt

Tid

13:00 - 14:30

Ort

Kursen ges digitalt i Teams

Typ

Webbinarium

Att hålla i – att följa upp och utveckla arbetet med Lokala omställningsmedel

Innehåll

Nu har ni startat upp eller gjort en omstart kring arbetet med Lokala omställningsmedel, men hur går det då? Hur kan man följa upp arbetet? Hur kan man arbeta partsgemensamt med en fortsatt utveckling? Hur använder ni bra beviljade insatser i er interna kommunikation?

Målgrupp

Du arbetar på en statlig myndighet eller en organisation ansluten till Arbetsgivarverket.
Du har en roll som arbetsgivare- eller facklig representant och ska eller redan arbetar med Lokala omställningsmedel på din myndighet Det innebär att du är delaktig i någon del eller samtliga delar av processen. Det kan vara framtagande av det lokala avtalet, genomförande av avtalet eller uppföljning och utvärdering.

Aktivt deltagande

Vid detta webbinarium vill vi ge tid för erfarenhetsutbyte mellan er myndigheter som deltar, men också att kunna ställa frågor direkt till Martin Zackrisson Klaar. 

Förberedelser

Till erfarenhetsutbytet från ni gärna innan webbinariet skicka in era eventuella frågor eller tankar ni har utifrån erat arbete. Martin kommer sen att ta med det när han leder passet för erfarenhetsutbyte.

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till seminarium.lom@tsn.se med ditt namn och myndighet samt om du är arbetsgivare eller facklig representant.