Två kvinnor samtalar

Personer i övriga landet

Just nu hittar du exempelvis administratörer, chefer, drifttekniker, ekonomer, handläggare, jurister, projektledare och utredare i vår kandidatbank.

Trafikledning/intern utbildning/kontorsservice, Ulricehamn

Arbetat inom skola samt vård och omsorg utförd militärtjänstgöring K1 Fo44 / Stockholm Militärpolis Därefter Anställning av dåvarande Sj till Banverket samt Trafikverket Verksam inom säkerhetstjänsten samt Ansvarat för utbildningar intern över hela Västra Sverige inom Trafikverket Har stor erfarenhet av att leda och fördela utbildningar på ett målinriktat samt pedagogiskt sätt.

Aministratör/ekonomiassistent/löneadministratör, Gävle

Lång erfarenhet av administrativa uppgifter såsom leverantörs- och kundreskontra. Bokföring med mindre bokslut. Lönehantering (upp till 30 anställda). Medlemsregister och kontakter med medlemmar, myndigheter mm. Kunnig i Office-program och olika affärssystem.

Jurist/teamledare/utredare, Västernorrland/Hela Sverige

Flerspråkig och mångsidigt intresserad jurist med lång erfarenhet av utredningsarbete, länssamordning, verksamhet- och personalutveckling, projektarbete samt förändringsarbete. Utvecklingsinriktad problemlösare med en kreativ läggning och förmåga att se helheten. Brinner för att se och medverka till att organisationer växer och utvecklas.

Studie- och yrkesvägledare/handläggare/utredare, Skellefteå

Har lång erfarenhet inom  kundkontakter. handläggning av ärenden utredningar, utbildningsinsatser, rekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, rehabilitering,  samverkan med andra myndigheter och aktörer. Jobbat med enskilda personer samt grupper. Nyanlända . Har både arbetat som kvalificerad handläggare och enhetschef. Kandidatexamen från Studie och yrkesvägledarprogrammet.

Arbetsledare/officer, Västernorrland

Tidigare arbetat inom Försvarsmakten som soldat, instruktör och specialistofficer, därefter som jakt & vapenansvarig inom XXL för att därefter (pågående anställning) arbeta som arbetsledare på Skogsstyrelsen. Stor och bred erfarenhet av att planera, organisera och utföra komplexa uppgifter samt
Lång erfarenhet av ledarskap.

Ekonomiass./kredithandläggare/civ.ing, Kronobergslän

Civilekonomexamen från Växjö Universitet med lång och bred erfarenhet inom administrativa och ekonomirelaterade uppgifter inom privat men även offentlig sektor. Har jobbat kontraktsadministration, kredithandläggning, kund- och leverantörsreskontra, fakturering, avstämningar, inköp och upphandling och har goda IT-kunskaper inom Office och ekonomirelaterade program.

Administratör/löneadministratör, Nyköping

Har bred kunskap och administration och löneadministration. Har bred it kunskaper och är van utbildare i olika system. Har jobbat med att lägga ut information och utbildningsmaterial på interna hemsidor. Har även jobbat med handläggning i fisketillsyns ärenden mm.

 Administratör/ekonomiassistent/vaktmästare, Sundsvall

Jag har lång yrkeserfarenhet av service och kundkontakt. Jag har goda datakunskaper och kan lätt ta till mig nya ärendehanteringssystem. Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har en bred yrkeserfarenhet inom olika branscher där kundfokus alltid har varit prioriterat. Både i rollen som servicemedarbetare, ekonomiassistent har jag fått god förståelse för kundens behov, lärt mig ge service och lösa kundens problem på ett tillmötesgående sätt. Jag är bra på att kommunicera och gillar att arbeta tillsammans med andra människor, har erfarenhet av att bemöta andra människor på ett lugnt och positivt sätt.

Administratör/assistent, Falun
Lång och bred erfarenhet inom administrativa uppgifter och kundkontakter. Har jobbat med administrativt stöd till chefer, skött ekonomi såsom kunds räkningar. har jobbat på Skatteverket med moms. Goda IT-kunskaper.

Behandlingsassistent/undersköterska/koordinator, Dalarna/Västmanland
Jag har över 10 års erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor varav snart 3 år inom missbruksvård. Arbetet i hemtjänsten och som behandlingsassistent, men även en period haft rollen som samordnare. Jag har god vana av att ha interna och externa kontakter med vårdtagare, anhöriga, personal, biståndshandläggare. Jag har arbetat med administrativa uppgifter som bemanning, mottag av inkommande samtal samt viss detaljplanering av personalens arbetsdagar.

Fastighetsskötare/vaktmästare, Dalarna
Flera år som fastighetsskötare, med mycket servicearbeten och ansvar för SBA kontroller anläggningsskötare, inre skötsel av fastigheterna, ansvar för bilar och besiktningar, service, underhåll, fastigheternas nycklar cylindrar och låskistor. Även lång erfarenhet inom byggbranschen.

Ordermottagning/inköp/ lager, Göteborg
Har arbetat många år med inköp, order och lager och administrativa system såsom webbhandelssystem, inköpssystem och ekonomisystem samt haft kund- och leverantörskontakter. Som person är jag noggrann, strukturerad och ordningsam.

Systemutvecklare/IT, Malmö                                                                                 

Som systemutvecklare har jag genomfört ett otal arbetsuppgifter bland annat, förstudie av nya teknologier, utvärdering av produkter, framtagning av funktion-, implementation-, och test-specifikationer, dokumentation, paketering, produktifiering, test och verifiering av programvara, databasutveckling, datatransformering och fullstack webbapplikations utveckling och systemförvaltning.

Handläggare/projektsamordnare/löneadministratör, Strömstad
Tidigare arbete har gett mig erfarenheten att jobba med olika former av administration i roller som koordinator för internationella studenter, webbadministratör, samordning och marknadsföring av konferenser, administrativa stöd till gruppchef och avdelningen med användning av olika data-system. Jag har nyligen avslutat en utbildning till Lönekonsult.

Ekonomiassistent/chefsassistent/IT, Örebro                                  

Jag har god datorvana och har arbetat med service gentemot interna användare.Arbetade med utveckling av interna processer och internt utredningsarbete, intern service, inköp, licenshantering. Som chefsassistent var min främsta arbetsuppgift var att fungera som chefsstöd, skriva protokoll, ekonomiadministration, fakturahantering, leveranskontroll och beställning i Raindance. Jag har också arbetat som administratör, diarieförde, registrerade inkomna handlingar, posthantering, scanning, dokumenthantering. Jag har arbetat med bland annat Word, Excel, Powerpoint, Sharepoint, Raindance, Diariet, Qualiware, Sitevision

Handläggare/migrationsassistent, Östersund

Min långa erfarenhet av service/administration/ekonomi. Min flexibilitet, noggrannhet och höga servicekänsla och att jag tycker om varierande arbetsuppgifter. Jag har nyligen kompletterat min tidigare utbildning med företagsekonomi på Mittuniversitetet i bl a redovisning och ekonomistyrning. Jag har många års erfarenhet av att både arbeta självständigt och i team. Integritet och förmåga att växla mellan olika uppgifter har för mig varit en självklarhet. Jag har arbetat i många olika datorprogram, bl a Agresso, Raindance, Visma, Palasso, Ladok, Word och Excel och har lätt för att ta till mig nya program.

Handläggare, Karlstad
Flera år som handläggare på folkbokföringen i Karlstad. Har erfarenhet inom administrativa uppgifter, bland annat diariearbete, posthantering, registrering och arkivering